Visszatértem a régi csapatomhoz

Visszatértem a régi csapatomhoz

A Livewire Team gokartos büszkesége, Kovács Zsombor március 12 és 14 között részt vett a CEE Bonus Cup-on, amelynek Kecskemét adott otthont.

Szia Zsombor! Jó hír, hogy újból egy versenyhétvégéről kérdezhetlek! Mesélj a kecskeméti megmérettetésről!

Sziasztok! Én is nagyon örülök, hogy végre versenyről számolhatok be! Visszatértem a régi csapatomhoz, a KMS Europe-hoz. Hála Istennek rögtön megtaláltuk a közös hangot és nagyon jó volt újra együtt dolgozni a csapattal. A tempónk jó volt, természetesen voltak nehézségek, de kikecmeregtünk belőlük.

A két napos száraz edzés után vasárnap esett az eső, ahol teljes dominanciát mutattunk. Időmérőn a második lettem, mert belehibáztam a legjobb körömbe, aztán a három versenyből kettőt nagyon simán és nagy fölénnyel nyertem.

Az utolsó futamon második lettem, mert hagytuk a gokartot teljes esős beállításon, ami nem működött jól, ugyanis a pálya majdnem felszáradt, így nehéz volt kezelni, de ez sem vette el tőlünk a hétvégei győzelmet. Úgy gondolom, hogy nagyon jó hétvégét zártunk!

Gratulálok a Livewire Team nevében és köszönöm a remek beszámolót!

Én köszönöm!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., D&Z Kft., Crossbeton Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., KMS Europe, Alu-Zso Kft., Ku-Di Works Kft., Csempe diszkont, Cimbi Eurotrans 2000 Kft., KSB, Bouvin Power, Winner Média és Reklámügynöki Kft.

 

 

Fordítás »