Dobogós visszatérés a Drift világába

Dobogós visszatérés a Drift világába

A Livewire Team pilótája, Szentgyörgyi Fanni rajthoz állt az Országos Drift Bajnokság soron következő versenyén, a Végső Ütközet nevet viselő összecsapáson a Foktő-Kalocsa-Uszód repülőtéren június 29.-én. A régóta várt verseny profihoz illő eredménnyel gazdagította a fiatal versenyzőt, illetve öregbítette a csapat nevét.

Szia Fanni! Melyik kategóriát céloztál meg?

Sziasztok! Szombaton, Kalocsán álltam rajthoz Street kategóriában. Ugyan már két évet végig versenyeztem Semi Pro kategóriában, de úgy gondoltam, hogy másfél éves kihagyás után kezdem előröl a tanulást, ezért indultam amatőr kategóriában.

Hogyan alakult a verseny?

Délelőtt 9-től délig tudtam gyakorolni a pályát, rámfért volna még több kör, de be kellett érnem ennyivel. Déltől indultak a kvalifikációk, a 36-os rajtszámot kaptam meg bár a kategóriában csak 21-en voltunk. A 6. helyre volt elég a kvalifikációs köröm, amivel elégedett voltam.

Folyamatosan törtem előre. A Top 16-ból a Top 8-ba majd a döntőkbe jutottam, ekkor megindultak a könnycseppjeim annyira boldog voltam. Sajnos mikorra az első második helyért álltam rajthoz, elfáradtam, nem adtam bele mindent abba a mindent eldöntő körbe, így a második helyen végeztem.

Nagyon boldog voltam, hiszen ennyi drift mentes idő után ez a helyezés tökéletes. Bátran állítom, hogy a kocsi összeállt. Kezesbárány, oda megy, ahova én akarom. És a hangjától még mindig ráz a hideg.

Köszönöm a csapatnak, hogy mellettem voltak és végig izgultak értem!

Gratulálok és sok sikert kívánok a továbbiakhoz az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »